figgjomessa logo

Ny retro, antikk og samlermesse 12-14 nov 2021

Ellen Ørnes er norsk interiør- og antikvikvitetsekspert. Hun har drevet antikvitetsforretning i Bergen i 20 år, og jobbet som antikvitetsekspert i 105 programmer med Antikviteter og snurrepiperier på NRK. Ellen har også vært aktuell som antikkekspert på TV3s Skjulte skatter. Hun jobber som frilansjournalist og leverer interiørreportasjer, antikkstoff og reisereportasjer til blad og magasiner i inn og utland med faste spalter i Hjemmet og Samler og Antikkbørsen.
Ellen holder foredrag om antikviteter og har vært guide for en rekke antikkturer. Hun har skrevet 3 antikkbøker og 2 interiørbøker, -den siste "På skattejakt med Ellen Ørnes". Hun jobber i team sammen med mannen Arne Moe Vindedal, som er fotograf. Hun kommer til FIGGJOMESSA for å verdivurdere folk sine bortgjemte skatter.

Denne helgen kan besøkende ta med seg sine antikke gjenstander og få de vurdert GRATIS fra kl 13:00 -15:00 lørdag og søndag.

FIGGJOMESSA arrangeres av Stiftelsen FIGGJOHUSET i samarbeid med lokale aktører som Figgjo IL, Håndball og Figgjo menighet. Den drives slik at inntektene går tilbake til den lokale idretten og menighetsarbeid. Figgjomessa er ei salgsmesse med retro- og antikke gjenstander. Det har vært, og skal være en kjekk møteplass for mennesker som er interessert i retro- og antikke gjenstander.

Messa arrangeres i Figgjohallen på Figgjo. Hallen vil være full av utstillere/samlere som kommer fra flere steder i Norge. De har med seg et stort og variert utvalg av gjenstander som de stiller ut og selger til dem som er interessert i å skaffe seg historiske skatter. På messen kan besøkende fra fjern og nær få anledning til å kjøpe eller bare beskue antikviteter av pynteting og samleobjekter fra krystall og porselen, sedler og mynter, frimerker, til gamle leker, dukker, gull, sølv, smykker, snurrepiperier, gamle blader og bøker, bruksgjenstander, møbler og masse mer. Det vil være varer i alle prisklasser, fra gjenstander alle kan kjøpe, til mer eksklusive og typiske samleobjekter.

Figgjo Fabrikkutsalg vil være tilstede med egen stor stand. 

Vårt mål er å utvikle og markedsføre en messe som skal bli godt kjent langt utover våre grenser.

Trenden er en økende interesse for antikviteter. Folk ønsker seg i større grad personlige gjenstander med sjarm, og ser på antikviteter som en mulighet til å skape seg unike hjem. Dette gjør en messe av dette slaget høyst tidsaktuelt.

Ønskes mer informasjon, ta kontakt med Jan Terje Hetland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mob.900 52 427)